- Головна
-
Кава зернова
- Кава
- Чай
- Товари для вендингу і HoReCa
- Паперові стаканчики
- Кришки
- Пластикові стакани купольні
- Супутні товари
- Трубочки паперові B.A.R.
- Сиропи
- Топінги та Фруктові пюре
- Цукор та солодощі
- Суперфуди
- Хімія для кавового обладнання
- Аксесуари бариста
- Посуд
- Кавове обладнання
- Запчастини для кавового обладнання
- Мінеральна вода
- Готові кавові тумби
-
Кава зернова One Love
- Кава в зернах Prima Italiano Espresso
- Зернова кава Lavazza
- Зернова кава Lazzaro
- Кава зернова One Love
- Зернова кава Gustav Mayer
- Зернова кава Nero Caffe
- Зернова кава Alvorada
- Зернова кава Ambassador
- Зернова кава Caffe Boasi
- Зернова кава Caffe Musetti
- Зернова кава Caffe Poli
- Зернова кава Carraro
- Зернова кава Covim
- Зернова кава Gimoka
- Зернова кава Illy
- Зернова кава Martino Caffe
- Зернова кава Movenpick
- Зернова кава Pelican Rouge
- Зернова кава Segafredo Zanetti
- Зернова кава Starbucks
- Зернова кава Totti Caffe
- Зернова кава ароматизована Cagliari Caffe
- Кава в зернах One Love Гватемала Санта Роса (еспресо) 250 г
В наявності
306.00 грн.
- Короткий опис
Кава в зернах One Love Гватемала Санта Роса (еспресо) 250 г.
Кава ONE LOVE світлої та свіжої обсмажки в зернах. 100% Арабіка.
Гватемальська арабіка з плантацій регіону La Democracia Huehuetenango. Сорти арабіки, що вирощуються на цій території: Bourbon, Typica, Pacamara. Плантації розташовані на відкритій стороні гір і продуваються гарячими та сухими вітрами Мексики, завдяки чому зерно має комплексний і неповторний смаковий профіль. Кавові дерева виростають у тіні інших дерев на висоті 1500-2000 метрів поряд з некультивованими рослинами, які зберігають структуру ґрунту та забезпечують його природне поповнення поживними речовинами.
Країна - Гватемала;
Регіон - Санта Роса;
Рік врожаю - 2023;
Оцінка SCA - 84;
Метод обробки - Мита;
Ботанічний різновид - Caturra, Pache, Catuai;
Смаковий профіль - Фундук, апельсин, тростинний цукор.
Основна мета методу полягає в очищенні зерна від м'якоті одразу після збору врожаю. Усі ягоди відправляють на станцію для промивання і ретельно перемішують. Вишні, які спливають на поверхню (флоутери), викидають, оскільки, вони сигналізують про пошкодження або дефект зерна. На наступному етапі зерно очищають від м'якоті за допомогою спеціального устаткування - депульпатора. Він працює як тертка, що стирає м'якоть із зерен. Після видалення перших двох шарів зерна в клейковині поміщаються в резервуари з водою. На цій стадії відбувається ферментація - різні бактерії поїдають солодку клейковину, після її залишки змивають водою. Опісля зерно висушують поки вміст вологості становитиме 12%. Сушіння займає, приблизно, від 2 до 4 тижнів, залежно від погодних умов. Зерно зберігається у парчменті від одного до двох місяців. Перед відправкою на експорт його очищають за допомогою халлеру.
Товари зі знижкою
Рекомендовані товари
Теги: кава в зернах, зерна кави, кави, зернова кава, кава one love, кава в зернах one love, зернова кава onelove, one love, кава one love одеса, кава one love україна, one love у зернах, one love 250 г, моноарабіка one love, кава onelove, кава в зернах one love гватемала, кава в арабікою з гватемали, арабіка гватемала, one love guatemala, кава one love гватемала санта роса, арабіка гватемала санта роса, кава в зернах one love гватемала санта роса, гватемала санта роса, guatemala santa rosa, santa rosa, кава регіона санта роса
Відгуки0
Відгуки з оцінкою