Зворотній дзвінок
Кошик покупок
  • Ваш кошик порожній :(

Професійні кавомашини

  • Сортування: За замовчуванням
  • Сортування: Назва (А - Я)
  • Сортування: Назва (Я - А)
  • Сортування: Ціна (за зростанням)
  • Сортування: Ціна (за зменшенням)
  • Сортування: Рейтинг (за зменшенням)
  • Сортування: Рейтинг (за зростанням)
  • Сортування: Код товару (А - Я)
  • Сортування: Код товару (Я - А)
  • Показати: 25
  • Показати: 27
  • Показати: 50
  • Показати: 75
  • Показати: 100
  • Сортування: За замовчуванням
  • Сортування: Назва (А - Я)
  • Сортування: Назва (Я - А)
  • Сортування: Ціна (за зростанням)
  • Сортування: Ціна (за зменшенням)
  • Сортування: Рейтинг (за зменшенням)
  • Сортування: Рейтинг (за зростанням)
  • Сортування: Код товару (А - Я)
  • Сортування: Код товару (Я - А)

Назва даних пристроїв походить від особливого гнізда, призначеного для заповнення порошком кави. Воно називається «холдер» або «ріжок», що визначає тип цього різновиду кавових апаратів. Призначення ріжкових кавомашин полягає у приготуванні конкретного виду кави – еспресо, а також різноманітних напоїв, що мають еспресо у своїй основі.

Серед конструктивних елементів даних моделей можна зустріти вбудовану можливість помелу зерна, здатність автоматично виробляти відключення пристрою, а також капучинатор, необхідний для збивання молока, як вимагають окремі рецепти кавових напоїв. Існує кілька принципів функціонування ріжкових кавоварок, зокрема – помповий та паровий. У першому випадку гаряча вода проходить через порошок кави під великим тиском. У другому випадку відбувається приблизно те саме, проте функцію води замінює гаряча пара.

У ріжкових апаратів є свої переваги та недоліки.

  • До переваг можна віднести: високу швидкість приготування кави;
  • можливість підтримувати температуру напоїв;
  • відносно мала витрата кавових зерен;
  • здатність створювати гарну пінку на поверхні напою;
  • вельми тривалий термін роботи;
  • наявність додаткових функціональних елементів у окремих моделях.

Серед недоліків можна виділити:

  • відносно складний догляд за пристроєм;
  • мала кількість рецептів, які здатна виробляти кавоварку;
  • досить великі габарити;
  • Вища вартість.