- Головна
-
Кава
- Кава
- Чай
- Товари для вендингу і HoReCa
- Паперові стаканчики
- Кришки
- Пластикові стакани купольні
- Супутні товари
- Трубочки паперові B.A.R.
- Сиропи
- Топінги та Фруктові пюре
- Цукор та солодощі
- Суперфуди
- Хімія для кавового обладнання
- Аксесуари бариста
- Посуд
- Кавове обладнання
- Запчастини для кавового обладнання
- Мінеральна вода
- Готові кавові тумби
- Кава зернова
-
Кава зернова One Love
- Кава в зернах Prima Italiano Espresso
- Зернова кава Lavazza
- Зернова кава Lazzaro
- Кава зернова One Love
- Зернова кава Gustav Mayer
- Зернова кава Nero Caffe
- Зернова кава Alvorada
- Зернова кава Ambassador
- Зернова кава Caffe Boasi
- Зернова кава Caffe Musetti
- Зернова кава Caffe Poli
- Зернова кава Carraro
- Зернова кава Covim
- Зернова кава Gimoka
- Зернова кава Illy
- Зернова кава Martino Caffe
- Зернова кава Movenpick
- Зернова кава Pelican Rouge
- Зернова кава Segafredo Zanetti
- Зернова кава Starbucks
- Зернова кава Totti Caffe
- Зернова кава ароматизована Cagliari Caffe
- Кава в зернах One Love Колумбія Вулканік (еспресо) 250 г
В наявності
330.00 грн.
- Короткий опис
Кава в зернах One Love Колумбія Вулканік (еспресо) 250 г.
Кава ONE LOVE світлої та свіжої обсмажки в зернах. 100% Арабіка.
Назва цього лоту походить від вулканічного попелу. Департамент Каука має одну з найцікавіших природних особливостей у Колумбії - це місце народження центральних і західних гірських хребтів країни та річок Каука і Магдалена, що робить його територією з багатими водними ресурсами і сільськогосподарськими угіддями. Завдяки гірському хребту Анд, що перетинає Кауку, тут створені однорідні кліматичні та висотні умови, які ідеально підходять для вирощування одного з найвидатніших сортів кави в Колумбії.
Країна - Колумбія;
Регіон - Каука;
Рік врожаю - 2023;
Оцінка SCA - 85;
Метод обробки - Митий;
Ботанічний різновид - Caturra, Castillo, Typica;
Смаковий профіль - Виноград, шоколад, слива.
МИТА ОБРОБКА. Основна мета методу полягає в очищенні зерна від м'якоті одразу після збору врожаю.
Усі ягоди відправляють на станцію для промивання і ретельно перемішують. Вишні, які спливають на поверхню (флоутери), викидають, оскільки, вони сигналізують про пошкодження або дефект зерна.
На наступному етапі зерно очищають від м'якоті за допомогою спеціального устаткування - депульпатора. Він працює як тертка, що стирає м'якоть із зерен. Після видалення перших двох шарів зерна в клейковині поміщаються в резервуари з водою. На цій стадії відбувається ферментація - різні бактерії поїдають солодку клейковину, після її залишки змивають водою. Опісля зерно висушують поки вміст вологості становитиме 12%. Сушіння займає, приблизно, від 2 до 4 тижнів, залежно від погодних умов. Зерно зберігається у парчменті від одного до двох місяців. Перед відправкою на експорт його очищають за допомогою халлеру.
Товари зі знижкою
Теги: кава в зернах, зерна кави, кави, зернова кава, кава one love, кава в зернах one love, зернова кава onelove, one love, кава one love одеса, кава one love україна, one love у зернах, one love 250 г, моноарабіка one love, кава onelove, кава зернова one love колумбія, кава з арабікою з колумбії, кава one love колумбія вулканік, арабіка колумбія вулканік, кава в зернах one love колумбія вулканік, one love colombia, арабіка колумбія
Відгуки0
Відгуки з оцінкою